miercuri, 13 iulie 2011

SUA a ordonat sa fie inchise milioane de site-uri crestine deoarece reprezentau un pericol pentru securitatea nationala?



Un raport socant al oficiului Patriarhului rus Kirill I constata ca saptamana trecuta in Statele Unite a fost dat un ordin de a eradica 10 milioane de site-uri Crestine pretinzandu-se ca reprezentau un “pericol” pentru securitatea nationala, si ca gigantul Internet Google a raspuns rapid, facandu-le sa dispara.
   Conform acestui raport, Google a fost pus sub presiune din partea guvernului SUA in Iunie cand Comisia Federala de Comert (FTCa anuntat ca au initiat o investigatie a companiei. Directorul Armit Singhal a calificat acuzatiile drept nefondate si a declarat “La Google, punem interesele utilizatorului pe primul plan.”
   Insa dupa saptamani de impas, saptamana trecuta Google, ce a refuzat sa raspunda acuzatiilor, s-a pus de acord cu guvernul american si s-a anuntat ca directorul Eric Schmidt, ce declarase in prealabil ca acuzatiile sunt absurde, a acceptat sa depuna marturie in fata unui comitet senatorial fiind amenintat cu o citatie.
In aceeasi zi Google s-a conformat cererilor guvernului, continua raportul, au anuntat ca au interzis peste 11 milioane de website-uri  ce au fost inregistrate gratuit prin subdomeniul co.cc din toata lumea. Invocand un motiv, Google sustine ca are dreptul sa elimine site-uri din cautari daca “observa ca majoritatea  site-urilor ce beneficiaza de un serviciu de gazduire gratuita sunt spam sau de calitate proasta.”

.cc este domeniul national de nivel superior (ccTLD) in Internet al Insulelor Cocos (Keeling), teritoriu Australian. Este administrat de catre VeriSign prin subsidara eNIC, promovandu-l pentru inregistrarea internationala drept “urmatorul .com”; .cc a fost alocat in Octombrie 1997 Corporatiei eNic din Seattle WA de catre IANA.
Este important de notat in cazul domeniului .cc, specifica raportul, ca este preferat de Biserici si organizatii Crestinedin toata lumea din moment ce CC este o abreviere pentru “Christian Church” sau “Catholic Church”, in special in Natiunile Islamice unde datorita legilor stricte impotriva Crestinismului, aceste website-uri gratuite co.cc erau o modalitate prin care credinciosii puteau comunica.
In acest raport, “adevaratul motiv” este declarat a fi “schimbarea fundamentala”  a regimului Obama de a sprijini elemente Musulmane radicale in locul liderilor Arabi seculari.
Cea mai cruciala deviere in aceasta privinta a avut loc saptamana trecuta, dupa cum putem citi dintr-un articol alFront Page Magazine News Service:
Cel mai grav pericol al acestui ordin de a distruge milioane de website-uri Crestine, continua raportul, implica cei estimativ 20 de milioane de Crestini Copti ce traiesc in Egipt, care in cazul in care Fratia Musulmana preia controlul, se pot astepta sa-si piarda copiii pentru a fi “educati” in scoli Islamice si convertiti la credinta Musulmana.
Scriitorul American Brad O’Leary in cartea sa “Razboiul Americii Impotriva Crestinatatii” , avertizeaza ca nimeni n-ar trebui sa fie surprins ca astfel de lucruri se pot intampla din moment ce multe regimuri Americane, inclusiv cel al lui Obama, de decenii lupta impotriva credintei noastre incercand s-o elimine din toate formele de expresie publica, pana la interzicera scolarilor sa mentioneze cuvintele “Dumnezeu”, “Biblie” sau “Iisus Hristos” sub amenintarea detentiei.
Si mai rau, stiri socante vin din Statele Unite, regimul Obama a ordonat ca cuvintele “Dumnezeu sa binecuvanteze” si “Iisus Hristos” sa nu fie folosite nici chiar la inmormantarea militarilor, precum putem citi in parte din reportajulChristian Post News Service:
Este inspaimantator felul in care vasta majoritate a Americanilor au permis ca valorile Crestine ale casei, familiei si moralitatii sa fie instrainate fara proteste ca si cum ar fi uitat complet ca religia lor n-ar fi supravietuit fara nenumaratele milioane de martiri.
Obama uita ca Americanii ce “se agata de armele lor si de religie” sunt exact oamenii pentru care Fondatorii Statelor Unite au creat Natiunea; desi au supravietuit mult, tacerea lor astazi in timp ce Natiunea lor este distrusa arata cat de slabi au devenit. Si in slabiciunea lor sunt semanate semintele propriei distrugeri, dar sunt prea ignoranti in privinta istoriei pentru a vedea cum distrugerea totala se contureaza tot mai clar.

2 comentarii:

Fabian Seiche spunea...

Nu e de mirare ce se intampla. In timp ce musulmanii si evreii din America lupta impotriva crestinismului, lasitatea si obedienta crestinilor sunt cel mai mare aliat al lor. Nu cu discutii ecumeniste si de pace cu straini am rezistat in istorie, ci prin impotrivire,prin arme daca se cere.
Istoria au facut-o un Mihai Viteazu, un Tudor sau Horea, un Corneliu Codreanu, nu milioanele de robi la jugul strainilor papistasi, turci sau evrei.
Protesteaza vreun ortodox din America? Nu! atunci sa nu ne mire unde au ajuns si unde vor ajunge si românii sub jugul arabilor,negrilor,ungurilor si evreilor blestemati (v. Matei 27,25).

Fabian Seiche spunea...

In timp ce in SUA crestinii is persecutati de arabi si evrei, la noi unii preoti (!) vor sa faca cimitire comune de crestini, evrei si de ce nu, musulmani...
Concluzia: pentru cine lucreaza acesti travestiti in popi ortodocsi?!

afişări de pagină