sâmbătă, 18 februarie 2012

Activitatea A.T.O.R Botosani-19 feb.2012

Duminica 19 februarie 2012 Asociația Tineretul Ortodox Român va da răspunsul la Sfanta Liturghie  la Biserica ""Nasterea Maicii Domnului"" Pacea din Botoșani .

Despre A.T.O.R Botoșani

Asociaţia Tineretul Ortodox Roman filiala Botoşani are ca scop promovarea spiritualităţii creştine în rândul tinerilor, precum şi încurajarea comuniunii şi comunicării între tineri; mai pe scurt, crearea unei "familii" care să ofere o alternativă la tot ceea ce se inoculează tinerilor din ziua de azi, un "anturaj" nou în care relaţiile dintre membri se bazează pe sinceritate, prietenie, ascultare reciprocă, încredere, consfătuire şi armonie.
La ATOR ne distrăm, îi ajutăm pe cei nevoiaşi, învăţăm lucruri noi, ne spunem problemele şi încercam să găsim o rezolvare, facem teatru împreună, cântăm, mergem în excursii şi pelerinaje, facem sport, conferenţiem pe teme de actualitate şi ne şi rugăm.
Pr. Sandu Olivian - Mihai, vicepreşedinte al filialei, se ocupă de organizarea conferinţelor şi dezbaterilor pe diferite teme. Câţiva membri ATOR se întâlnesc în fiecare duminică şi merg să acorde toată atenţia pentru câteva ore unor copii din diferite instituţii. De asemenea, asociaţia are un departament care se ocupă de găsirea vârstnicilor singuri, cu probleme de mobilitate, şi de găsirea unei modalităţi de a-i ajuta.
Un alt departament este cel de creare şi recreere, unde tinerii pun în scena diferite piese de teatru sau învaţă să cânte colinde în perioada Crăciunului sau alte cântări pe perioada anului.
Un proiect, "Pro Viaţa", care a fost pus în aplicare de un departament al asociaţiei este cel referitor la informarea tinerilor cu privire la avort şi luptă pentru viaţă.

Niciun comentariu:

afişări de pagină