joi, 8 decembrie 2011

Proiect :"Sa fim oameni..."


”Să fim oameni..” este un proiect iniţiat de Pantocrator.ro-un site de Credinta Crestin Ortodoxa si atitudine . In urma cu o luna de zile am inceput acest proiect care dorim prin intermediul lui sa ajutam acesti copilasi nevinovati.dar fara sprijinul d-voastra nu putem face nimic, Este greu,dar adevarul este ca daca nu intelegem ce li se intampla si daca nu acceptam acest adevar cat mai repede,acesti copii,vor deveini stigmati intr-o lume inchisa,intr-o lume a durerii,a singuratatii, a uitarii, a nimanui… intr-un final, cand nimeni nu va mai fi langa ei. Copii acestia pot sa-si salveze viata, sanatatea si copilaria! Mai au inca sanse! Sansa lor suntem noi…cei din lumea autista,carora ne este teama sa ii vedem, sa-I ascultam, sa le zambim, sa ii ajutam.Fiecare copil merita o sansa sa poata merge,sa poata sa stea in fundulet,sa vada,sa rostoleasca o minge,sa alerge in final sa se bucure asa cum si noi ne bucuram de fiecare clipa pe care o traim.La capăt nu ne rămâne decât jertfele iubirii şi mulţumirea binefacerii,pe toate celelalte le pierdem.Un credincios al lui Hristos nu trece în lumea aceasta printer trupuri,ci printer suflete.
-Nu ne uităm la feţe,ci la conştiinţe.
-Nu vedem râsul oamenilor,ci tragediile lor.
Fiti alături de noi cei de la Pantocrator.ro care dorim să facem un bine,întinde-ţii o mâna prin întunericul amar şi aprinde făclia speranţei.Nu aveti puterea să o faceti rugati pe alţii care ştiti ca o pot face.Clădeşte casă în ceruri aici castelul de nisip se sfarmă sub valuri.
Singuri nu reuşim,împreună vom reuşi! Fiti solitari…
Cazurile prezentate de noi au fost verificate. La cerere puteţi primi documentele medicale care dovedesc starea de sănătate a celor care au nevoie de ajutor umanitar.
Dorim cu ajutorul d-voastră acesta campanile sa ajutam macar cu cat de putin Mai multe detalii despre aceste cazuri le gasiti pe www.Pantocrator.ro sau http://safimoameni.blogspot.com/-Proiectul site-ului Pantocrator.roNe dorim cu ajutorul d-voastra sa ajutam cat de putin.D-voastra alegeti un caz care doriti sa-l ajutati si puteti face donatia cu toata increderea si puteti verifica daca aceste cazuri sunt reale.Noi din aceasta campanile nu urmarim decat sa fim de folos in societate si acestor copii care au o sansa la viata si la o copilarie normala.

Niciun comentariu:

afişări de pagină