sâmbătă, 26 octombrie 2013

Sa daruim VIATA unui artist

Oamenii din viețile noastre sunt darurile pe care Divinitatea ni le oferă ca sa putem sa creștem întru lumină.Fiecărui om ce ne trece prin viață- ar trebui să-i mulțumim că există, ca ne ajută să ne apropiem de ceea ce înseamnâă mântuirea noastră.Dar asta presupune în primul rând să întelegem faptele noastre în raport de oameni, precum și rolul oamenilor în raport cu noi.
Orice întâlnire dintre oameni este un rost divin si face parte din aceasta taină care este viața noastră.Unii semeni vin să ne ajute, ații vin ca să-i ajutăm, iar aceasta se realizează doar prin interacțiunea noastră.Inimile noastre știu totul, cunosc totul, numai egoismul noastre se bagă să schimbe realitatea, transformă totul in tragedii de nepășit.Orice om vine să-i dăruim iubire…sau să dăruiască iubire..Când nu putem, avem nevoie de timp ca să reușim, iar acest timp înseamnă o cale mai grea de urmat și implică suferință.
Ce se afla in inima unui tanar de numai 20 de ani dupa ce primeste un diagnostic crunt care ii schimba total viata? Ce se intampla in interiorul oricarei persoane dintre noi cand primim vesti cumplite? Am putea raspunde foarte simplu: durere,mii de ganduri negre,deznadejde, planuri etc. Viata lui Nicolae Vasile Pavil sa schimbat radical dupa primirea unei asemenea vesti:”Sunteti diagnosticat cu Neurinom acustico-vestibular stang numit si SCHWANNOM” De pe data de 15 octombrie 2013 viata lui Nicu asa cum ii place prietenilor sa ii spuna sa schimbat dupa primirtea vesti.Nu era indeajuns pentru Nicu ca mai are o surioara diagnosticata cu retinopatie de prematuritate care urmeaza cursurile scolii speciale pentru nevazatori din Targul Frumos judetul Iasi. Sansa de a se face bine Nicu se afla tocmai in Germania la INI Hanovra la medicul Prof.Doc Madjid Samii.Costurile interventiei chirurgicale depasesc cu mult posibilitatile familiei Pavil. Costurile sunt estimate la 30.000 de euro.
Singura sansa de a strange acesti banuti sunt oameni frumosi care din putinul lor pot infaptui o minune. Pentru a-l putea ajuta pe Nicu o putem face in felul urmator:
Conturile sunt deschise pe numele Pavil Vasile Nicolae:
BCR : RON : RO09RNCB0312126445850001 
EURO: RO79RNCB0312126445850002.
De unde da-ti un banut Dumnezeu sa va de-a inzecit. 
Numerele de contact sunt: 
0751563609 -mama(Rodica):
0755837153- tata(Nicu):0754427151.
Mai multe detalii despre Nicu le gasiti pe pagina de facebook:https://www.facebook.com/NicuPavil sau pe adresa de blog: http://nicupavil.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

afişări de pagină