miercuri, 22 februarie 2012

Creier măcinat de durere! Gabriela Tudorache

V-ați întrebat vreodată că în spatele unui chip frumos se poate afla mult zbucium și durere? Sau în spatele unui chip frumos se poate afla o boală necruțătoare? Sau de multe ori judecam omul după aparențe și nu dăm importanță omului de lângă noi.Însă la Gabriela Tudorache a început povestea de viață în 2007 când a avut primele semne de vedere înțesoșată la ochiul drept și dureri groaznice de cap. Dupa consultul oftalmologic , medicul mi-a spus ca este vorbe despre o decolorare papilara care are cauze neurologice .

""Am fost sfatuita sa merga la SP. SF. Pantelimon din Bucuresti la dna doctor Rosca Tatiana , medic primar neurochirurg cu specializare in oftalmologie , care m-a diagnosticat gresit cu sindrom antifosfolipidic si toxoplasma (un mic animalut) cum spunea dumneaei .

Am urmat tratament cu antiinflamatoare si antibiotice aproximativ 2 ani , timp in care ma simteam din ce in ce mai rau , iar in cele din urma mi-a spus sec si fara nicio remuscare : „mergi si la tine in Ploiesti , ce acolo nu sunt medici ? ”  Am venit acasa , am plans , m-am rugat la Dumnezeu si am inceput sa caut pe internet si alte informatii despre presupusul meu diagnostic .

Rugamintea mi-a fost ascultata si am gasit medicul de care aveam nevoie , doamna dr.  Mazilu Adina , medic endocrinolog , pentru care am un deosebit respect si caruia tin sa-i multumesc din suflet .

In urma analizelor facute s-a confirmat ca diagnosticul anterior era total gresit , recomandarea doamnei doctor fiind un RMN cranian , rezultatul : leziune nodulara de clinoida anterioara dreapta extinsa pe teaca nervului optic compatibila cu meningiom , dimensiuni 7/6 mm .

Am rugat-o pe doamna doctor sa-mi explice ce inseamna acest meningiom si mi-a spus ca este o formatiune tumorala benigna care stranguleaza nervul optic, creste in fiecare an aproximativ 2-3 mm , in final ducand la orbire si ca trebuie operata cat mai repede , dar din pacate la noi in tara nu exista aparatura necesara pentru o astfel de operatie, iar costurile in strainatate sunt foarte mari .

Socul a fost foarte mare , gandul ca o sa orbesc si o sa fiu o povara pentru familia mea era coplesitor, nu pot descrie in cuvinte ce poti simti cand primesti o asemenea veste.  Doamna doctor m-a incurajat, mi-a spus ca ma ajuta sa gasim medicul potrivit pentru operatie .

La indrumarea doamnei doctor am mers si la Sp. Euroclinic la dl dr.  Stoica Sergiu care mi-a spus ca trebuie sa repet RMN-ul in urma caruia s-a vazut catumoarea a crescut  9/7 mm , campul vizual aratand ca vederea la ochiul drept s-a deteriorat cu 81% .  

  Concluzia :

Operatia nu se poate face in tara , confirmare pe care am primit-o ulterior si de la dl dr.  Nastase, Spitalul Militar , dar care mi-a spus ca operatia se poate face cu riscuri minime in Germania la clinica de neurochirurgie INI din Hanovra, recomandandu-l cu caldura pe Prof. Dr. Fahlbusch .

Am trimis toate investigatiile medicale la aceasta clinica si am primit acceptul dl. Profesor pentru operatie , dar cu conditia sa ma operez cat mai repede , altfel sansele pentru reusita sunt foarte reduse . Operatia este programata pentru luna lui iulie 2012 , costurile acesteia fiind de 35000 EUR doar operatia fara cazare .  Problema este ca in plus fata de operatie ,  trebuie sa mai stau minim 20 de zile acolo ca sa merg regulat la control""ne-a declarat Gabriela Tudorache

Ne întrebăm cum o putem ajuta pe Gabriela!Metode sunt foarte multe începând de la o rugăciune sau cu un acatist plătit la Biserică, distribuirea povestei pe rețelele de socializare sau vorbind pritenilor despre necazul ei si fiecare donând cât de puțin în conturile prezentate mai jos.Fiecare leu contează!Viața Gabrielei stă în mâna noastră o putem ajuta.
Pentru cei care doresc să o ajute pe Gabriela o pot face in următoarele conturi.

BRD – Ploiesti , Str. Bahluiului , nr. 16

RO49BRDE300SV90134183000  (RON)

RO37BRDE300SV90134423000  (EUR)

SWIFT : BRDE RO BU

BCR – Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185

RO87RNCB0623123175680001  (RON)

RO60RNCB0623123175680002  (EUR)

SWIFT : RNCB RO BU

BT – Banca Transilvania – Ploiesti , Str. Valeni , nr. 18 , Sucursala AG 9 Mai

RO07 BTRL 0300 1201 F865 57XX  (RON)

RO79 BTRL 0300 4201 F865 57XX  (EUR)

SWIFT : BTRL RO 22 PHA


Sau imi puteti scrie pe adresa de mail 

Daca doriti sa ma contactati , ma puteti suna la nr. : 0724342082, 0244582978

dumitru_gabriela31@yahoo.com


Mai multe informati despre Gabriela Tudorache le gasiti pe:


Niciun comentariu:

afişări de pagină