miercuri, 18 ianuarie 2012


Zambetul unui copil aduce lumina si bucurie sufleteasca parintilor. Oricat de suparat ai fi,  zambetul copilului tau sterge orice urma de tristete. E frumos sa auzi rasul copiilor cand se joaca sau chiar sa intri in jocul lor, inveselindu-te alaturi de ei. Vorbesc acum de copiii care au avut sansa sa fie sanatosi si zambetul sa nu le fie umbrit de medicamente, spitale si recuperari. Vorbesc de copii care de cand s-au nascut au stiut cum sa zambeasca. Sunt insa copii care nu au avut ocazia sa ofere asemenea bucurie parintilor sau carora le-a trebuit mai mult de o luna sa invete sa zambeasca.  Sunt copii speciali care, desi  zambesc , le citesti tristetea in ochi si ca parinte ti se rupe sufletul. Ii privesti neputincios ca nu poti face mai mult sa le oferi  o copilarie normala, plina de rasete si jocuri. Acesti copii au nevoie de mai multa atentie, mai multa iubire,  mai multa rabdare si au nevoie de o sansa. Sunt copii speciali ai lui Dumnezeu care vin in familii speciale ce ii pot iubi asa cum merita, ce ii pot iubi neconditionat. Vin pentru a ne face mai buni si pentru a ne invata ce inseamna solidaritate si ajutor la nevoie.
 Echipa Pantocrator a inteles asta si incearca, pe cat posibil, sa  redea zambetul acestor copii si parintilor lor. Sprijina parintii pentru a mai putea inainta in lupta cu greutatile aparute si pentru a putea fi impacati sufleteste ca au incercat orice pentru a primi acel zambet care sa le lumineze sufletele.
         Va rugam din suflet sa fiti alaturi de noi pentru a aduce un zambet pe chipul acestor copii si un strop de speranta in inima parintilor. Haideti sa fim mai buni si sa  incercam sa-I inveselim!




Niciun comentariu:

afişări de pagină