vineri, 22 iulie 2011

AXA -NEAMULUI conferentiaza in Botosani


AXA Neamului25 iulie, ora 19 - Piatra Neamţ - SALA MICĂ a Casei de Cultură a Sindicatelor Bdul Republicii, Nr. 15
26 iulie, ora 19 - Suceava - Casa de Cultură a Sindicatelor, Str. Ştefan cel Mare, nr. 20A
27 iulie, ora 19 - Botoşani - Cinematograful UNIREA, Str. Unirii, nr. 24
28 iulie, ora 19 - Iaşi - Sala de consiliu „Dr. Iustin Moisescu”, Complexul Catedralei Mitropolitane
29 iulie, ora 10 - Huşi - Biblioteca Municipală, Str. A.I. Cuza, Bl. I-1
29 iulie, ora 19 - Tecuci - Casa de Cultură, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 62
Multe concepte folosite astăzi au fost deturnate de la înţelesurile proprii lor. Între acestea, concepte precum "tradiţie", "naţionalism" şi "patriotism" se folosesc tot mai des, cu sensuri denaturate - fie impregnate de caracteristici peiorative, fie tributare ale unui entuziasm care nu poate ţine locul de adevăr.
Axa Neamului consideră că aceste trei concepte sunt vitale, atât pentru înţelegerea corectă a problemelor cu care se confruntă societatea românească contemporană, cât şi pentru găsirea unor soluţii proprii la aceste probleme -- iar pentru a găsi soluţii reale, trebuie mai întâi să cunoşti adevăratele probleme.
Astfel, Axa Neamului încearcă să definească corect aceste trei noţiuni, pentru a schiţa soluţiile potrivite situaţiei în care ne aflăm. Pentru acest demers, Axa Neamului organizează întâlniri publice în toată ţara, întâlniri la care aşteaptă participarea celor interesaţi de cele numite mai sus.
Miercuri,27 iulie la orele 10:00 la Cinematograf Unirii din Botosani,Axa Neamului va avea loc conferinta cu presa locala iar la orele 19:00 va conferentia cu publicul.Este a doua conferinta organizata in Botosani de administratorul blogului BOTOSANEANUL ORTODOX.Prima conferinta a avut loc luna trecuta,avand-o ca invitata pe Maica Ecaterina Fermo de la Ierusalem.Va asteptam
Ultima modificare Joi, 21 Iulie 2011 00:18

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cat costa intrarea ,pe ce tema si cat dureaza conferinta?

afişări de pagină