marți, 5 iulie 2011

Anunțuri organizări pelerinaje

1. Organizăm pelerinaje duhovnicești în fiecare săptămână cu mașină de 7 locuri, cu aer condiționat la cerere. Pelerinii vor fi însoțiți de un preot care le va furniza toate infomațiile legate de locurile duhovnicești și mănăstirile vizitate. Persoanele interesate pot obține informații suplimentare legate de organizarea acestor pelerinaje la numărul de telefon : 0758409284.

2. Se organizează în fiecare lună pelerinaje în județul Iași la obiectivele duhovnicești: Mănăstirea Vlădiceni (închinarea la sfinte moaște, discuții duhovnicești cu pr. Calistrat Chifan) - Mănăstirea Hadâmbu (închinarea la sfinte moaște și icoane făcătoare de minuni) - Mănăstirea Bucium ( discuții duhovnicești cu pr. Iason) - Catedrala mitropolitană Iași ( închinarea la sfintele moaște ale cuvioasei Parascheva și la icoana făcătoare de minuni al Maicii Domnului).
Preț: 50 lei/persoană.
Organizator: Marieta Apostol.
 Persoanele interesate pot obține informații suplimentare  la numărul de telefon: 0742962142.
Plecarea se va face din municipiul Botoșani.

3. În fiecare vineri se organizează pelerinaj în județul Suceava la Mănăstirea Sf. Vasile cel Mare (Leucușești) . Pelerinii vor participa la sfântul maslu și se pot închina la moaștele sfântului Vasile cel Mare. De asemenea, vor avea loc discuții duhovnicești cu pr. ieroschimonah Ioil, ucenicul pr. Cleopa.
Prețul : 25 lei/persoană.

Organizator: Marieta Apostol.
 Persoanele interesate pot obține informații suplimentare  la numărul de telefon: 0742962142. 
Plecarea se va face din municipiul Botoșani.

5 comentarii:

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti de acord sa facem un schimb de link-uri.

Oricare ar fi raspunsul astept email.
( office@online-anunturi.com )

O zi buna.

Andrei spunea...

Spuneţi-mi, rogu-vă, ce are special părintele Iason?

Unknown spunea...

Parintele Iason este un om firav si mic de statura si are multa smerenie si dragoste.Este inaitat in varsta dar si in cele duhovnicesti

teofilact spunea...

Ma numesc Teofilact Elek si muncesc la Manastirea Bucium. Ieri Parintele Iason m-a invitat in chilia Dansului, pana ieri nu stiam cine e de-si o vedeam zilnic cum se deplasaeaza din chilia lui la biserica. Asa ca ieri am fost invitat de dansul in chilie si am sta vre-o 2 ore, am discutat, m-a pus ca sa citesc din psaltire, si mi-a oferit un cadou, a fost foarte frumos, si binecuvantat. Parintele are o viata Sfanta si prin viata lui ne cere ca sa i urmam, de si mi-a zis ca e Iason pacatosul.

Teofilact Crestin Ortodox spunea...

Doamne ajuta.

Parintele Iason nu mai e printre noi.

afişări de pagină