marți, 19 aprilie 2011

Identitatea pruncului folosit în campania homosexuală din România



Presa română a intrat în alertă după ce orașul Timișoara a fost împînzit ieri cu panouri de propagandă homosexuală nemaipomenite pe teritoriul României. Panoul înfățișează un prunc abia născut care în loc de nume are la mînă o brățară pe care scrie “homosexual”. Astfel de afișe nu au mai apărut în Europa din timpul nazismului, cînd anumiți ideologi fasciști încercau să demonstreze superioritatea de rasă pe criterii sexiste, în speță homosexualitatea.
Ceea ce și-au permis homosexualii pe teritoriul României este o tentativă de legitimare a celei mai odioase dintre perversiuni: pedofilia. Urmînd logica acestui afiș copilul din imagine putea deveni “homosexual” doar prin viol, dată fiind absența impulsurilor sexuale la o vîrstă atît de fragedă.
Gravitatea faptei impune demararea unei anchete menite să identifice autorii panoului prin care să iasă la fotograf și prin fotograf să stabilească identitatea pruncului folosit în această campanie fascistă. Să se afle cine sînt părinții copilului, dăcă și-au dat acordul pentru ca imaginea pruncului lor să fie folosită în acest scop, dacă au fost plătiți și care sînt pedepsele legale pentru un asemenea comerț. Dacă pruncul a fost abandonat, să fie sancționată instituția care l-a vîndut. În orice caz, identitatea pruncului trebuie stabilită și autorii odiosului panou, fie că au acționat cu acordul părinților, a unei maternități sau azil de copii, fie că au acționat cu de la sine putere, să fie anchetați și trași la răspundere.
De asemenea, trebuie să se cerceteze dacă există vreo legătură între sponsorii panourilor de propagandă homosexuală de tip fascist de la Timișoara, organizatorii concursului “mister gay Europa” desfășurat în aceste zile la Brașov și sondajul comandat de Soros și apărut zilele trecute în presa din SUA prin care tinerii români au fost acuzați de vedere “xenofobe și homofobe”. Și, nu în ultimul rînd, dacă toate aceste “coincidențe” (prea multe pentru o minoritate) pot fi corelate cu campania de impunere a legii “antidiscriminare” desfășurate în această primăvară la Chișinău și care urmează să fie reluată la începutul lui iunie.

Niciun comentariu:

afişări de pagină