sâmbătă, 16 aprilie 2011

ATOR Botosani



Filiala Asociatia Tineretul Ortodox Roman Botosani are ca scop promovarea spiritualitatii crestine in randul tinerilor, precum si incurajarea comuniunii si comunicarii intre tineri, mai pe scurt, crearea unei "familii" care sa ofere o alternativa la tot ceea ce se inoculeaza tinerilor din ziua de azi, un "anturaj" nou in care relatiile dintre membri se bazeaza pe sinceritate, prietenie, ascultare reciproca, incredere, consfatuire si armonie.

La ATOR ne distram, ii ajutam pe cei nevoiasi, invatam lucruri noi, ne spunem problemele si incercam sa gasim o rezolvare, facem teatru impreuna, cantam, mergem in excursii si pelerinaje, facem sport, conferentiem pe teme de actualitate si ne si rugam.

Pr. Sandu Olivian - Mihai, vicepresedinte al filialei, se ocupa de organizarea conferintelor si dezbaterilor pe diferite teme. Cativa membri ATOR se intalnesc in fiecare duminica si merg sa acorde toata atentia pentru cateva ore unor copii din diferite institutii. De asemenea, asociatia are un departament care se ocupa de gasirea varstnicilor singuri, cu probleme de mobilitate, si de gasirea unei modalitati de a-i ajuta.

Un alt departament este cel de creare si recreere, unde tinerii pun in scena diferite piese de teatru sau invata sa cante, colinde in perioada Craciunului sau alte cantari pe perioada anului.

Un proiect, "Pro Viata", care a fost pus in aplicare de un departament al asociatiei este cel referitor la informarea tinerilor cu privire la avort si lupta pentru viata.

Niciun comentariu:

afişări de pagină