marți, 24 septembrie 2013

Magazin online in scop caritabil

„Stii ce inseamna sa fii copil? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in credinta. Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa-ti sopteasca la ureche, inseamna sa transformi bostanii in calesti si soriceii in telegari, josnicia in noblete si nimicul in orice, caci orice copil poarta o zana nasa in sufletul lui” Francis Thompson.

http://www.salveazaoinima.ro/
Copilaria este perioada cea mai frumoasa din viata fiecarui om, cand inocenta si optimismul se citesc in ochisorii sinceri si plini de viata ai fiecarui pui de om ce se afla la inceputul calatoriei lui prin viata; reprezinta startul intr-o lume noua, necunoscuta ce incet-incet urmeaza a fi descoperita. Si cum altfel iti poti petrece mai frumos copilaria decat inconjurat de familia iubitoare si printre numeroasele jocuri si jucarii ce transforma fiecare clipa intr-un basm?!
Insa, viata ne spune uneori povesti in care printii s-au transformat in broscoi, iar printesele in albine…asa arata copilaria micutilor care au avut nesansa de a se naste in familii nevoiase, fara posibilitati materiale care sa le asigure macar strictul necesar, ori au fost loviti de probleme medicale severe. Inocenta copilariei inca mai aduce o licarire de speranta in ochisorii lor, insa, noi, adultii, ne uitam de multe ori neputinciosi la ei si la sumele de bani de care depind sanatatea si fericirea lor.
Nu este nevoie sa oferim sume fabuloase, ci sa ne unim fortele si sa daruim fiecare cate un pic din picul nostru. Ganditi-va cum ar fi daca in momentul in care ii cumparati o carticica, un Cd cu o poveste, un carucior sau un patut puiului vostru de om si un alt copil nevoias se bucura odata cu voi. Asociatia Salveaza o inima a lansat primul magazin on-line unde fiecare produs cumparat inseamna o suma de bani donata unui copilas nevoias.
Editura Mac-Mac nu a ramas nici de aceasta data indiferenta, astfel ca ne-am alaturat cu bucurie sa sprijinim acest nou concept punad la vanzare si carticelele cu audio-book si CD-urile. Astfel, cand voi va veti bucura alaturi de puiul vostru ascultand povestile frumoase si colorand personajele din poveste, un copil nevoias isi va recapata speranta ca in scurt timp va avea o viata mai buna.
Sub sloganul „Impreuna pentru cei mici” magazinul online salveazaoinima.ro  va invita pe toti cei ce sunteti dornici sa le aduceti un zambet pe fata copiilor defavorizati. Fiecare comanda plasata inseamna un procent din valoare comenzii redirectionat catre copiii cu probleme.
Noi am facut primul pas, alaturi de toti ceilalti distribuitori care au acceptat sa comercializeze produsele pe salveazaoinima.ro. Este randul vostru sa va alaturati si sa incercam sa facem impreuna lucruri frumoase pentru micutii aflati in situatii dificile.
Impreuna pentru cei mici…
Profitul obtinut din vanzarea produselor va fi directionat catre centrul de plasament "Elena Doamna" din Botosani

Niciun comentariu:

afişări de pagină