joi, 16 februarie 2012

SCOALA NR. 6 este marea castigatoare a Festivalului “Artele Copilariei”


Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani a gazduit in seara de 15 februarie GALA LAUREATILOR a celei de-a IV-a editii a Festivalului “Artele Copilariei”. Castigatoarea marelui trofeu a fost desemnata Scoala cu clasele I-VIII Nr. 6 . Cei mai multi sustinatori i-a avut Scoala Nr. 7, care au facut o galerie impresionanta.

Spectacolul a inceput cu elevii Liceului de Arta “Stefan Luchian” din Botosani, cei care au fost gazdele galei. Cea care a dat startul celei mai asteptate seri a fost Anastasia Popistasu. Au urma greierele si furnica, adica gemenele Alexia si Andra Mera, eleve in clasa 1, care au interpretat perfect fabula lui Jean de La Fontaine. Andrei Tcaciuc, Stefana Tincu si mai apoi Bianca Iacob au fost urmatorii care au incantat publicul aflat la Casa de Cultura a Sindicatelor.

S-a facut o liniste totala cand pe scena si-a facut aparitia interpreta Stefania Iacob si a sa chitara, fata care o imita perfect pe regratata Tatiana Stepa. Soarele a rasarit putin in sala de spectacol, atunci cand Viviana Sposub a interpretat piesa Elenei Gheorghe, “Soarele meu”. Si pentru ca atunci cand esti copil iti plac povestile, Isabela Pamparau, cu a sa voce calda si dulce, a cantat melodia “Mai vreau inca povesti”.

Atmosfera s-a incins cand pe scena si-a facut aparitia Oana Tabultoc cu piesa “Sirba de demult”, aratand ca si elevii de gimnaziu asculta si adora muzica populara. Trei micuti de la Liceul de Arta au interpretat apoi “La cirese” de Ion Creanga, primind foarte multe aplauze. Ultima, dar nu cea din urma, care a intrat pe scena reprezentand castigatorii editiei trecute a fost Anisoara Spataru.

A urmat mai apoi desemnarea castigatorilor si acordarea premiilor. Astfel la clasamentul general, scoala care a obtinut marele trofeul a fost Scoala Nr. 6.

“Vrea sa felicit toti concurentii de la aceasta editie a concursului si mai ales pe instructorii care s-au ocupat de pregatirea lor. Consider ca toti sunt castigatori, dar cum se intampla in fiecare competitie a iesit un clasment”, a spus Marcel Dupu, director al Palatului Copiilor Botoșani.
sursa:gazeta de botosani.ro

Niciun comentariu:

afişări de pagină