duminică, 7 august 2011

Masoneria da un nou avertisment celor care nu respecta regulile: 22 de membri ai trupelor speciale Six Seal au murit in urma “prabusirii” elicopterului Chinook


Peste 20 de membri ai echipei  americane de comando care l-a ucis pe Osama ben Laden la începutul lunii mai se aflau la bordul elicopterului care s-a prăbuşit sâmbătă în estul Afganistanului, relatează Fox News.
Elicopterul Chinook s-a prăbuşit în noaptea de vineri spre sâmbătă în provincia Wardak, din estul Afganistanului. Aparent, aeronava a fost doborâtă de o rachetă a talibanilor. Toate cele 38 de persoane aflate la bord au murit.
Printre victime se numără peste 20 de membri ai trupelor speciale SEAL din aşa-numita Echipă Şase, care l-a eliminat pe ben Laden, potrivit unei surse de la Pentagon.
Preşedintele american Barack Obama şi secretarul apărării Leon Panetta au transmis condooleanţe rudelor victimelor.”
Comentariul meu:  Mai exact au fost 22 de memebri ai trupei speciale Six Seal. Din nou ne lovim de acest numar-22- care are o mare semnificatie pentru francmasoni si evrei. Pe de alta parte, de fapt acesti 22 de soldati sunt doar membri ai trupei spaeciale dar nu au facut parte dintre cei care au participat la uciderea lui ben Laden, conform informatiilor de pe CNN:
“Seals au apartinut aceleaşi unitati care a efectuat un raid în luna mai, si in care a fost ucis Osama bin Laden, dar nu au fost parte din această operaţiune, a declarat oficialul.”
sau pe Fox News:
“  Se crede ca nici unul dintre cei ucişi în accident nu a fost parte a misiunii in care a fost ucis ben Laden, dar au fost din aceeaşi unitate ca si cei din echipa ben Laden.
Noi nu credem că vreunul dintre cei din fortele speciale care au fost ucişi au fost implicaţi în operaţiunea bin Laden,” un înalt oficial militar american a declarat Fox News.”
A fost doar un avertisment pentru cei care au facut parte din misiunea ben Laden de a-si tine gura sau acesti 22 de soldati au vorbit mai mult decat ar fi trebuit, desi nu au facut parte din actiunea respectiva ? Cei care cunosc problema stiu ca ben Laden a murit cu ani buni in urma, de moarte naturala-insuficienta renala, si ca insusi G. Bush l-a vizitat la spital inainte de a muri.  Cert este ca alte 22 de familii au fost distruse in numele unui razboi injust si a unei poltici de distrugere a omenirii. Se pare ca incepand cu luna iulie a acestui an, nici o luna nu va mai trece fara vreun eveniment care sa poarte amprenta Fratilor.

Niciun comentariu:

afişări de pagină