vineri, 10 iunie 2011

Prigoana Satanistul Loveste In Biserica Ortodoxa


Prigoana Impotriva Crestinilor

Uite cum au ajuns satanistii sa ne faca noua legile dupa care sa traim in societatea noastra romaneasca cu o lunga traditie ortodoxa si nu doar pe hartie ortodoxa dupa statisticile de la recensamant. Se stie bine ca romanii mereu au cautat la Dumnezeu si la ai lui Sfinti si inca mai cauta, cine altul i-a ajutat sa isi implineasca dorintele si sa le aline durerile pricinuite de aceasta lume ce deseori se dovedeste a fi fara de inima.
Cum este posibil ca…? Uite asa…
Cati oameni stiu care ce se gaseste in strafundurile mintii deputatului Silviu Prigoana si care este adevarata credinta a acestuia, ce planuri are el, cui serveste si mai ales cui slujeste. Cati dintre cei ce l-au votat pe ticalosul asta au auzit de masonerie, si cati din cei care au auzit de masonerie stiu care sunt scopurile acestui cult satanic.
Desigur, nici macar multi masoni  bagati in aceasta organizatie habar nu au cu ce se mananca masoneria, sunt acolo pentru a se folosi de “paravanul smecheriei” asa cum il numea domnul Antonie Iorgovan, pentru ca masoneria este compartimentalizata in 33 de nivele iar cei ce vor sa afle si sa descopere secretele cele mai de pret ale masoneriei trebuie sa ajunga la aceste grade inalte (de la 30 in sus) de care multi membrii culmea habar nici nu au ca exista.
Asta nu o spun eu ci sutele de fosti membrii care au facut parte din masonerie si ajunsesera la aceste grade din varful piramidei iar apoi, cand au realizat in ce sunt implicati cu ajutorul lui Dumnezeu au reusit sa scape. Cu ajutorul lui pentru ca cei ajunsi acolo erau implicati in tot felul de ritualuri satanice de invocare a tot felul de spirite si demoni.
Si nu ma credeti pe cuvant, au scapat mai multe din cartile cele mai de pret ale masoneriei in domeniul public si puteti macar sa le rasfoiti, desi sunt “ocultate” iar unele intelesuri se pot descifra numai atunci cand intelegi anumite subtilitati ale doctrinelor lor cu ceva neuroni si nu multi veti reusi totusi sa intelegeti cui se roaga si cui slujesc membrii masoneriei.
Nici alte mari eforturi nu trebuie sa faceti ca sa descoperiti care sunt intentiile masoneriei legate de crestinism, nu au ezitat sa le faca publice in diferite momente ale istoriei iar cei ce vor studia putin fenomenul acesta nu vor avea parte doar de declaratii cat si de fapte. Masoneria este Anti-Crestina, desi oficial neaga aceasta au publicat nenumarate carti, memorii si tot felul de documente interne irefutabile ce le-au scapat pe sub mana si au ajuns in ochii publicului larg.
Nu ma credeti pe cuvant, cercetati putin aceasta organizatie.
Domnul Prigoana a facut cunoscut faptul ca este mason pe la diverse emisiuni de televiziune, exprimand tot odata tot felul de idei anticrestine si promovand tot felul de aberatii cum ar fi documentarul zeitgeist (o minuciuna pe care daca o dovedeste cineva ca fiind reala poate castiga 1 milion de dolari, nimeni nu a castigat premiul nici pana astazi, nici macar autorii documentarului care sustin toate rahaturile alea nu pot castiga premiul, asta spune multe despre ei nu?). Deputatul Prigoana a atacat in termeni duri credinta poporului roman, crestinii si crestinismul in repetate randuri pe la TV si sustinand in acelasi timp ca el este crestin ortodox ( ??? ) si mason ( ??? ). In mintea lui aceasta o fi posibil, dupa “canoanele masonice” ce indeamna la minciuna si inselatorii  poate o fi posibil, nu stiu, insa stiu sigur ca in credinta cea sfanta si dreapta ortodoxa minciuna este blamata ca sa nu mai spunem ca Dumnezeu a fost foarte explicit cand a zis ca nimeni nu poate sa slujeasca Lui si la Mamona. Poate diavolu nu se supara ca pana la urma misiunea lui e sa te indeparteze de dumnezeu si il doare la bascheti atata timp cat traiesti in pacat caci la sfarsit cand se trage linie tot el te ia insa Dumnezeu nu poate tolera acest lucru din motive lesne de inteles.
Si ca sa o fac pentru mintea tuturor.
a = b | b = c => a = c
prigoana = mason | mason = satanist => prigoana = satanist
Si cum putem noi sa lasam un satanist sa dea legi pentru noi?
Faceti ceva!!! TOATA LUMEA TREBUIE SA SE IMPLICE INTR-UN FEL SAU ALTUL!
Nu putem sa il lasam pe omul asta sa ne calce credintele in picioare, trebuie pus la locul lui. Sa isi taie el cu ai lui colegi din salarii si sa isi doneze averile poporului roman pe spatele carora le-a facut. Aceasta lege care o da prin care vrea sa taie subventiile de stat pentru preotii, duhovnicii, maicile si monahii nostrii, sa taie subventiile pentru restaurarea bisericilor si manastirilor care nu sunt doar lacasuri de cult ci multe sunt monumente istorie si fac parte din identitatea acestui neam este SATANICA si plus de asta incalca si conventiile incheiate in timpul lui Cuza.
Faceti scrisori oficiale si trimiteti-le la patriarhie, guvern, presedentie si toate institutiile publice.
Dati telefoane peste tot pe unde puteti si disperatii!
Sunati-l pe Prigoana si ceretii sa isi dea demisia!
Si mai ales rugativa sa ne pazeasca Dumnezeu de aceasta ispita!

Niciun comentariu:

afişări de pagină