joi, 23 iunie 2011

Mitropolitul Nektarios de Petra (Grecia) despre criza din tara sa: “Guverneaza masoneria!”


Foarte suparat pe toti cei care au adus tara in situatia de fata s-a aratat IPS Mitropolit de Petra si Heronisos, k. Nektarios, din biserica Tuturor Sfintilor de pe insula cu acelasi nume, vizavi de orasul Sfantului Nicolae, Inaltpreasfintitul, cu o critica caustica la adresa politicienilor care au guvernat si guverneaza tara, a spus ca nimeni nu-si face autocritica si nu-si recunoaste greselile.
Mitropolitul de Petra, a spus printre altele:
„Poporul este pacalit, in loc sa i se spuna cine sunt responsabilii pentru aceasta criza si sa-si marturiseasca greselile, ca sa reiasa ceva nou in aceasta lume, pentru ca aluatul vechi este deja inutil, iar poporul elen nu mai are incredere in el”.
Mitropolitul de Petra si Heronisos cu o voce puternica a subliniat: „Nu e criza economica, ci vor sa creeze un stat fara religie. Vor sa le distruga pe toate; din pacate, asta este situatia, toate celelalte sunt pretexte…”
„In loc sa ne sprijinim pe credinta, pe Biserica, care a pastrat compact stindardul social, pe care s-a sprijinit Neamul in clipele grele, noi ne luptam cu Biserica…”, a adaugat k. Nektarios.
Incheind, ierarhul luptator a spus: „Din nefericire, o voi spune si nu mi-e rusine, guverneaza masoneria, guverneaza masoneria…”.
(sursa apologeticum.wordpress.com)
Comentariu botosaneanulortodox:
Pe când şi în România o poziţie fermă, luptătoare, de mărturisire şi apărare a adevărului, a credinţei ortodoxe din partea ierarhilor noştri faţă de ceea ce se întâmplă în ţara noastră, cufundată din ce în ce mai mult în criză economică , socială şi morală?

Niciun comentariu:

afişări de pagină