joi, 30 iunie 2011

Credința dovedită prin faptele științei


”Crucea e una dintre cele mai eficiente construcții de pe Pământ care alimentează forțele vitale ale omului. În acest sens, cu crucea pot concura numai clopotele” (Academicianul F.Șipunov).
Deja și din punct de vedere științific se poate afirma că cruciulița de la gât e ocrotitorul nostru! Cât despre sunetul de clopote se știe că el emană o cantitate enormă de energie, care și spiritual și fizic curăță spațiul. Azi e clar că în afară de biosferă există și sfera sunetelor. Pentru a o purifica strămoșii noștri foloseau dangătele de clopote, fiindcă sunetul de clopote acționează benefic asupra a tot ce e viu. Există deja și o ramură a științei, numită bioacustica. Conform bioacusticii, scheletul omului reprezintă și o antenă, acordată în mod deosebit, astfel încât scheletul bărbatului rezonează la tonalitatea do diez, iar cel femeiesc la tonalitatea sol bemol. Dacă vom acorda sunetele clopotelor cu aceste tonalități, atunci oamenii simt Harul dumnezeiesc. Anume de dragul acestei energii ce alimentează sufletul omenesc veneau la biserică bunicii și bunicele noastre. Același efect poate avea loc când cântă un cor bisericesc bine pus la punct.
Până la sfârșitul anilor 20 ai secolului XX, în Rusia erau 1270 de mănăstiri și aproximativ 80000 de biserici. Din rezultatul calculelor s-a constatat că radiația de la toate clopotele a ultrasunetelor, în zilele de sărbători, era atât de puternică, încât putea să abată de la traiectoria sa o rachetă cu distanță medie de zbor. Reiese că, în aceste momente, țara era apărată de o cupolă sonoră enormă. Cu părere de rău, trebuie amintit că foarte multe mănăstiri și biserici au fost distruse.
De asemenea a fost dovedit experimentul că sunetele de clopote acționează distrugător asupra diferiților viruși. S-a stabilit că fiecare virus moare într-un diapazon de ultrasunete. Astfel, mulți oameni de știință moderni recunosc că rugăciunea, crucea, clopotele sunt surse puternice de energii benefice pentru sufletul omenesc și joacă și rolul de apărători ai acestor suflete. Icoanele, de asemenea sunt conductoare de energii benefice, de câmpuri torsionice pozitive.
Savanții laboratorului de psihologie al Institutului Umanitar din Moscova au studiat influența icoanei cu chipul Domnului Iisus Hristos, cumpărată dintr-o simplă gheretă bisericească, asupra stării omului. Starea persoanei testate ( a operatorului) înainte de experiment era determinată studiind câmpul bioenergetic (aura) cu ajutorul unui aparat care funcționează pe baza efectului Chirlian, cunoscut fizicienilor. Operatorul, rugându-se, transmitea energie icoanei și totodată se străduia să simtă influența acesteia asupra lui. Energia care venea de la icoană, operatorul, cu gândul, o trimitea înapoi. Peste 20 de minute iarăși a fost determinată starea operatorului.
Dacă la început aura operatorului nu prezenta nimic deosebit, atunci, în cazul al doilea, ea a început să strălucească precum soarele. Savanții au tras concluzia că procesul de comunicare cu icoana trebuie să fie activ. Dumnezeu îi ajută pe cei care se roagă! Cere și ți se va da!
Dar chiar și aflarea pasivă a omului în biserică acționează benefic asupra lui! Mănăstirile joacă un rol important pentru țara în care se află. Rugându-se, călugării și călugărițele curăță spațiul de câmpuri torsionice de stânga și îl încarcă cu câmpuri torsionice pozitive.
Știința a elaborat dispozitive folosind cristale lichide , cu ajutorul cărora se determină dacă în jurul nostru sunt ființe pozitive sau negative, care, în religie, se numesc respectiv duhuri bune și duhuri rele. S-a constatat experimental că deja la câțiva kilometri distanță de la mănăstiri dispozitivele indică prezența covârșitoare a unei deosebite încărcături duhovnicești.
Să ne rugăm, având în față o lumânare, o candelă, căci atunci efectul este mai puternic. Plasma ce apare în jurul flăcării lumânării e modelată de undele sonore ce apar în aer în timpul rugăciunii și în rezultat apar câmpuri torsionice care ajung până la Dumnezeu și asupra omului; dacă e voia Domnului, coboară Harul sau Sfântul Duh,care tămăduiește sufletul și corpul fizic. Policandrul din biserică trebuie să fie cu lumânări, nu cu becuri electrice! E dovedit științific că dacă cineva se roagă pentru sănătatea bolnavului, ultimul deseori se simte mai bine.
E foarte interesantă corelația dintre activitatea creierului și rugăciune! Colaboratorii de neuro și psihofiziologie ai Institutului de Cercetări științifice ”N.P. Behterev” au înscris electroencefalogramele a șapte seminariști ai Academiei Teologice. Șeful laboratorului, V. Slezin, povestește:
”Am fost adânc impresionați de cele văzute. Vedeam încetinirea ritmului biocurenților creierului până au rămas numai ritmurile încetinite de frecvență 2-3 Hz - ritmurile∆(delta). În timpul cât omul este treaz așa ritm este numai la copiii de 2 luni. Adică conștiința parcă se află în afara creierului. Posibil cuvintele Domnului Iisus Hristos, ”Fiți ca și copiii și vă veți salva” pot fi legate și de această stare a creierului. Electroencefalograma celui mai sârguincios seminarist din cei șapte indică deconectarea completă a scoarței cerebrale a creierului, el fiind în stare trează. După ce s-a rugat, a spus liniștit: ”Fie, ajunge” și ritmurile impulsurilor electrice ale scoarței cerebrale au revenit la diapazoanele obișnuite 8-12 Hz – α ritmuri și 13-30 Hz - β ritmuri.
O parte dintre fizicieni consideră conștiința omului (sufletul lui) tot o structură formată din câmpuri torsionice. Pe parcursul vieții conștiința omului acumulează informație. În timpul morții , sufletul omului se desprinde de corpul fizic (aceasta o spun de acum și savanții) și străbate un tunel printr-un perete (ecran) ce desparte lumea materială de cea spirituală (nevăzută). Tunelul acesta are mai multe canale. Sufletele oamenilor îmbunătățiți trec prin canalul de sus fără mari greutăți și nimeresc în rai. Sufletele oamenilor obișnuiți cu acumulări duhovnicești puține și cu relativ puține păcate trec în lumea cealaltă pe canalul din mijloc. și nimeresc ori în rai, ori în iad. Sufletele împovărate de păcate trec prin canalul de jos și nimeresc în iad. Se consideră că raiul și iadul au mai multe nivele. De asemenea, sunt păreri că foarte mare însemnătate are ultimul gând, ultima dorință cu care moare omul.

Niciun comentariu:

afişări de pagină